четвер, 2 червня 2016 р.

Веселкова країна дитинства


Спочатку літа особливо хочеться свята. І така нагода в нас є. 1червня - День захисту дітей.
В цей день особливо хочеться побажати всім дітям нашої планети мирного і щасливого дитинства, щоб воно в них продовжувалося якомога найдовше, щоб реалії дорослого буття не затьмарювали їх безтурботного життя.Адже тільки в дитинстві найяскравіше світить сонце, за  кожним  дощем виникає різнобарвна веселка і кожна усмішка присвячена саме тобі.
Бібліотекарі нашого відділу щедро дарували посмішки всім присутнім на вуличній акції "Веселкова країна дитинства", присвяченій саме цьому святу, а у відповідь отримували набагато більше захоплених поглядів та радісних усмішок.






 По суті щасливе дитинство - це сміх, веселощі, розваги і звісно цукерки! І все це діти змогли отримати стовідсотково.
На веселій бібліогалявині їх зустрічали Шахова королева з Великим комбінатором Остапом Бендером. Сміливці могли розіграти шахову партію з цими метрами і, до речі, деякі навіть їх обіграли.





Зустрічним вітром занесло місс - сама досконалість Мері Поппінс і вона поміняла всі свої повітряні кульки на гарні вірші у виконанні дітей.




Небайдужі кинулись на допомогу Королеві сердець, що була у розпачі, адже вітром позривало пелюстки з її улюблених квітів - квітки прав та квітки обов'язків дітей.Королева щедро нагородила своїх помічників.









З майсторовитою Гаєчкою бажаючі робили птахів миру - голубів і зоставляли на "дереві побажань" добрі слова на адресу своїх однолітків і, що особливо приємно, на адресу бібліотекарів також.





Мудра Сова з Кроликом приховали подалі від Вінні Пуха солодощі і пропонували їх найкращим знавцям улюблених всіма книжок.










Східні красуні Шахерезда та принцеса Будур вирішили не тішити присутніх казками, а прикрасити  бажаючих вигадливими візерунками.





Чарівниця Фея творчості вчила малювати без пензликів та олівців.







А для любителів традиційного живопису був об'явлений конкурс малюнків на асфальті.




Завершилося свято розучуванням нового веселого та запального танцю під керівництвом всюдисущого Остапа Бендера. Танцювали всі - і дорослі і малеча.





Маємо надію, що подарували гарний настрій всім присутнім і вони для себе по новому відкрили бібліотеку, та будуть нашими частими гостями.

Немає коментарів:

Дописати коментар