пʼятницю, 23 березня 2018 р.

Сорока на хвості принесла ...

   Всі ми знаємо значення цієї приказки,навіть частенько вживаємо її,коли річ заходить про якісь новини. Але ж не тільки сорока приносить їх нам - цю функцію вже давно перебрали на себе інтнернет, телебачення, радіо і звичайно, свіженькі, ще з запахом типографської краски - газети та журнали! До речі, назва "газета" походить від назви дрібної італійської монети gazzetta. У ХVІ століті,  в Італії, за прочитання щоденного публічного листка з повідомленнями з інших міст платили одну Газет, тобто найменшу монету. Назву монеті дала сорока ( італ. Gazza), зображена на ній. Чи не звідси пішло наше відоме прислів'я? 

  Але чи потрібні нам у ХХІ столітті газети та журнали?



 А чи радієте ви своїм друзям? А кожен новий номер газети чи журналу - це як візит доброго старого приятеля, який завжди приносить з собою щось нове, несподіване, цікаве. Ви можливо і не намагалися про щось дізнатися, але вам це все цікаво переповіли. Тож ви цікаво провели свій час та тепер, до речі, ви можете підтримувати розмову в будь-якій компанії на різноманітну тематику. Ми гадаємо, що настільки повно, яскраво, пізнавально і своєчасно подають нам інформацію тільки газети та журнали.



 



 Тим більше, що нам є що вам запропонувати. Адже тільки центральна міська бібліотека передплачує 44 назви газет та 101 найменування журналів. 



Кожен з вас знайде собі щось до смаку.  А якщо ви  захочете потримати  саму історію в своїх рках - то вам не потрібно йти до музеїв - погортайте старі газети чи журнали.




 Ви дізнаєтесь чим жили, чим захоплювалися, про що мріяли покоління ваших батьків, дідусів. 




Тож завітайте на нашу виставку прес-кліпінг "Gazzette шоу". 



 Можливо ви теж згодитеся з нами, що газети та журнали необхідна частина нашого життя.



  Приємного перегляду, завжди раді бачити вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар