вівторок, 18 лютого 2020 р.



Про любов, творчість і почуття… або «День Святого Валентина" в юнацькому відділі.






14 лютого закохані всього світу відзначають - День святого Валентина. Свято сповнене приємних сюрпризів і неочікуваних миттєвостей. Саме цього дня люди висловлюють свою любов один до одного і дарують яскраві, червоні валентинки у вигляді сердечок. І це не обов’язково повинна бути пара – чоловік і жінка. Любити один одного можуть батьки і діти, сестри і брати, друзі та сусіди. Молодь, і навіть дітки шалено люблять це свято, адже є чудовий привід зробити валентинку власноруч і з любовю подарувати її дорогим  людям. 


Одну з таких ідей, оригінальної валентинки, ми запропонували нашим юним читайликам, які на передодні свята завітали до нас на гостини. 










 

Цікавий майстер-клас провела для них – наш давній друг, чудова майстриня, відома кременчуцька художниця – Тетяна Анатоліївна Матюха. 




У всіх валентинки вийшли дуже сердечними, адже частинку свого живого серця кожен додав до неї.









Уже вкотре, цього дня в нашій бібліотеці "дерево кохання" рясно розквітає червоними серцями з побажаннями для всіх закоханих і романтично-налаштованих відвідувачів Юнацький відділ бажає всім, щоб кожен знайшов в цьому житті свою другу половинку.

















Немає коментарів:

Дописати коментар