суботу, 16 лютого 2019 р.

       

 
Від серця до серця…на побачення в бібліотеку!


14 лютого закохані всього світу відзначають - День святого Валентина. Свято сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. А головне цього дня кожен отримує можливість зізнатися  в коханні. Юнацький відділ уже традиційно долучається до святкування цієї дати, щоб не тільки зарядити своїх друзів гарним настроєм, а й подарувати   частинку свого, люблячого серця кожному. 







На побачення в бібліотеку цього дня до нас в завітало багато гостей…


Яскраво прикрашена зала, оформлена в стилі Валентинового дня, просто наповнена символами свята – валентинками, які ми заздалегідь зробили до цієї дати. І це надихало присутніх на особливу романтику...






Не випадково існує багато  чарівних легенд, заснованих на цьому прекрасному почутті. Не залишила байдужим наших гостей  одна з них, яка розповідає про християнського священника на імя Валентин, який ціною свого життя допомагав закоханим парам.


Цікавими і несподіваними для юних романтиків виявилися і історії про традиції та обряди святкування дня закоханих у різних куточках світу


Та на цьому несподіванки не закінчились. На гостей чекав майстер - клас з виготовлення святкової валентинки. І саме тут виявилась неабияка майстерність учнів. Всі власноруч виготовлені сердечка були різними, але однаково гарними, бо створювались учнями з любов'ю та натхненням.














Щасливі посмішки на обличчях наших гостей стали справжньою подякою для організаторів дійства.




Цього дня, "дерево кохання" в бібліотеці, рясно розквітло червоними серцями з побажаннями, та словами кохання, які ми  з великим задоволенням дарували своїм гостям. 




Юнацький відділ вітає всіх закоханих, а також тих, кому ще лише належить відчути це прекрасне, ніжне почуття -  справжньої, взаємної любові і покровительства від Святого Валентина!



Немає коментарів:

Дописати коментар