пʼятницю, 22 листопада 2013 р.


        Уроки права – уроки життя


   21 листопада юнацьким відділом ЦМБ ім. Горького  для учнів ПТУ № 26 була проведена зустріч з юристом міського управління юстиції «Уроки права – уроки життя. Кримінальна відповідальність неповнолітніх». З великою зацікавленістю учні переглянули фільм «Життя - це вибір».

Пізніше відбулося жваве обговорення фільму, яким керувала виконавець державної виконавчої служби міського управління юстиції  Роткевич   Ірина Вікторівна. Приводячи приклади з практики роботи вона в доступній формі розкрила положення кримінального кодексу, що регулюють відповідальність неповнолітніх за скоєні протиправні дії та відповіла на запитання присутніх.

Завідуюча юнацьким відділом Згонник Валентина Миколаївна акцентувала увагу присутніх на те, яким чином можна отримати безоплатну консультацію юриста в бібліотеці через скайп зв’язок зі спеціалістом міського управління юстиції та ознайомила з літературою правової тематики, яка є в бібліотеці.

Незнання законів не звільняє від відповідальності. То ж будемо знати закон, щоб захищати свої права та своїми діями не порушувати права тих, хто живе поруч з нами.




Немає коментарів:

Дописати коментар