понеділок, 10 квітня 2017 р.

Міському саду - 230 років.

  7 квітня відмічається Всесвітній день здоров'я. Ми вирішили теж символічно прийняти  участь у святкуванні цього дня і запросили наших гостей на інтелектуально- оздоровчий теренкур "Міський сад - перлина Кременчука", тим більше, що наш Міський сад відмічає поважний ювілей - 230 років.





 Тобто ми пов'язали цікаве і корисне: присутні мали змогу прогулятися парком, помилуватися краєвидами і відкрити для себе цей куточок рідного міста заново, адже далеко не всі присутні знали цікаву і непросту історію Міського саду. 230 років - це і розквіт, і занепад. Мінялися епохи, не одне покоління пройшло парком, а свідками  зосталися  лише декілька дерев віком понад 150 років. 



Все це промайнуло перед присутніми, а ще хлопці мали змогу зобразити історичну фігуру з ХVІІ століття, позмагатися в знанні неологізмів, що з'являлися на початку ХХ та ХХІ віків, прийняти участь в екологічній вікторині і дізнатися яким чином можна визначити вік дерева та самим вирахувати його, на прикладі одного з  поважних дерев парку.





За участь в конкурсах, кожен отримував в'язанку бубликів, але це звичайно не головне. 


Головне -  гарний настрій та заряд бадьорості, що отримали всі присутні. 




Немає коментарів:

Дописати коментар