понеділок, 8 травня 2017 р.

Музичний відео-стоп
"Україна-Європа! Співаймо разом"

     Травень... Київ... Цвіт каштанів... Червона доріжка довжиною 265 метрів запросила європейське співтовариство меломанів і співочих гостей на найпопулярніше, наймасштабніше, найтриваліше по своєму існуванню, найяскравіше музичне шоу в Європі.  
     Юнацький відділ не зміг пропустити повз себе це музичне свято!!!












     Тому запропонував своїм користувачам і гостям музичне свято в бібліотеці, в ході якого вони дізнались безліч цікавих фактів з історії становлення сучасного конкурсу "Євробачення", про участь України в цьому неймовірно строкатому та вражаючому конкурсі, згадали найяскравіших вокалістів, які представляли Україну на сцені "Євробачення" і зайняли місця в першій п`ятірці рейтингу найкращих пісень Європи!

     А також запропонували вболівати разом з нами за наших цьогорічних конкурсантів - майже земляків та просто гарних хлопців з гурту O.Torvald.

     Хочеться звернути вашу увагу також на яскравий куточок нашого музичного вечора - перегляд-інсталяцію, який був присвячений "Євробаченню" та історії участі України в цьому неймовірному шоу. 
     Ми вас запевняємо, там було що переглянути, бо кожен конкурсант, що представляв нашу країну вражав своєю неповторністю та талановитістю не тільки нас, а й всю європейську спільноту! А на носіях, що були представлені на нашому перегляді можливо хтось колись свого часу насолоджувався піснями "Євробачення". 
     В кінці нашого свята музики ми подарували частинку "Євробачення 2017" - логотип у вигляді намиста з найкращими побажаннями від юнацького відділу. 



      То ж насолоджуйтесь святом музики разом з Україною і світом!


    

Немає коментарів:

Дописати коментар