четвер, 19 червня 2014 р.


Канікули з бібліотекою!
Літо… Як багато у цьому слові “сплелось” та “відгукнулось”-  відпустки, канікули,численні поїздки, враження, зустрічі.
Чимало хто мріє про відпочинок біля моря, дехто вирушить у захоплюючі подорожі до давно омріяних місць. Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книг, без можливості побути поруч зі своїми улюбленими героями, опинитися в загадкових, незвіданих країнах? Тому наш відділ пропонує  вам  книжкову виставку  Summer + library “ і сподівається, що книги з цієї мандрівної валізи припадуть вам до душі і кожен вибере саме ту книгу, яка особливо сподобається  і додасть  нових вражень у  відпочинку.

Читання під час канікул програмової літератури це ще й запорука гарного навчання в наступному класі, адже серед обов’язкової по світовій та українській літературі є багато захоплюючих, вражаючих книг, які залишаться в  пам’яті надовго.
А для футбольних вболівальників з початком чемпіонату світу Мундіаль- 2014 гостинно розкрила двері «Фан-зона», де справжні фани футболу зможуть тримати руку на пульсі чемпіонату через «Щоденник», подивитися денні повтори матчів, випуски спортивних новин, перевірити свої знання та отримати звання «Футбольного Всезнайки», відгадавши кросворд  та залишити свої прогнози в скриньці «Футбольного Нострадамуса»



То ж, якщо ваші канікули вже почалися, а ви ще в місті, не гайте часу, а швидше завітайте до нас! Багато з ваших друзів вже саме так і зробили.

Канікули з бібліотекою набагато змістовніші і цікавіші!





Немає коментарів:

Дописати коментар