понеділок, 29 вересня 2014 р.

 Прийміть найщиріші привітання з святами!

   Вересень для нас багатий на свята: 29 вересня Кременчук святкує День міста, а слідом 30 вересня всі любителі книг святкують Всеукраїнський день бібліотек. Ми вирішили поєднати ці важливі для нас свята і провести, напередодні, низку заходів. По - перше пропонуємо вашій увазі книжкову виставку - інсталяцію "Літературні адреси Кременчука". 


 У кожного міста є своя цікава і змістовна історія і Кременчук також не виключення з цього правила. Найчастіше на думку спадають якісь визачні історичні події які сталися у нашому місті, але сьогодні, ми пропонуємо вам згадати визначних митців слова, яких доля привела до Кременчука. Пропонуємо вам подорож по літературним адресам Кременчука.До вашої уваги конверти і поруч листи, з яких ви зможете дізнатися, хто з відомих літераторів свого часу перебував за цією адресою.

 Знайомтесь з творами цих авторів та літературою про їх життя. а також з літературою про рідне місто.На допомогу вам прийде і карта Кременчука, де позначені вулиці, про які йде мова.
Тож приємної і цікавої подорожі!
  
   "Кіт в мішку" - яке відношення це має до бібліотеки? Завітайте до нас і ви про все дізнаєтесь!

   Саме напередодні Всеукраїнського дня бібліотек ми подбали про наших відвідувачів. Кожний бажаючий може отримати "Кота в мішку". Це яскраво загорнуті пакунки з книгами. З якими? Оце вже сюрприз! Але бібліотекарі абонементу Макаренко С. С. та Булавіна Н. В. гарантують - ви зостанетеся задоволеними.


 Вони подбали, щоб ви отримали найцікавіші книги. Можливо після цієї акції ви відкриєте для себе нових авторів, або навіть зацікавитеся новими жанрами.А головне - це добрий настрій, що ми завжди даруємо вам. 
З святом шановні!

Немає коментарів:

Дописати коментар