четвер, 25 червня 2015 р.


Конституцію гідності творимо разом.
Україна… В цьому слові для нас та і навіть для чужинців бринить музика смутку і жалю.
Україна – країна трагедій і краси, країна де найбільше люблять волю і найменше знали її, країна гарячої любові до народу, довгої вікової героїчної боротьби за волю. Шлях України позначений високими степовими могилами, руїнами та прекрасними піснями…
24 серпня Верховна Рада України проголосила Акт Незалежності України т а створення самостійної держави - України. А в державі має бути затверджений основний Закон, за яким вона існує. Таким законом є Конституція України прийнята Верховною Радою 28 червня 1996 року.


Конституція України – це не лише Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

Молодь – це майбутнє держави. Конституція України охороняє її інтереси, їх право на освіту та гармонійний розквіт життя. Держава вірить в свою талановиту і працелюбну молодь, яка матиме гідне життя. Але їй ще треба навчитися жити за законами Конституції.


«Ми вірим в майбутнє твоє, Україно!
  Говорять сьогодні старі і малі.-
  Бо ти в нас найкраща, бо ти в нас -  єдина,
  Немає такої, як ти, на землі.»



Юнацький відділ ЦМБ ім. Горького вітає зі святом – Днем Конституції України! Бажаємо мирного сонячного неба і щасливого життя всім жителям нашого міста та країни.

Немає коментарів:

Дописати коментар