неділю, 3 квітня 2016 р.

"Я почитаюся загадкою для всех..."

     1 квітня 1809 року народився наш знаменитий земляк М.В.Гоголь, творами якого із затамуванням подиху зачитуються і досі наші сучасники. І це не дивина. Якби він жив і писав у наші часи, то його твори могли б  презентуватися широкому загалу як "містичний триллер".
      Але і життя великого письменника огорнуте серпанком таємничості. Це один із найзагадковіших геніїв світу. Про це і не тільки дізналися наші гості - студенти ПТУ №26, що були запрошені нашим відділом на літературно-містичний вечір "Я почитаюся загадкою для всех...".




       Атмосфера таємничості була витримана стовідсотково: тут були і примарні коти, в каміні дотлівав другий том "Мертвих душ", а на стільці біля нього висіла ніби щойно знята шинель колежського ассесора Миколи Васильовича Гоголя, а ще лунала загадкова музика і містичні таємниці нанизувалися на канву життя та творчості великого письменника.




      Все це визвало у наших слухачів неабияку зацікавленість особою іменинника. Після заходу хлопці виявили бажання розгадати кросворд, що був представлений на нашій книжковій виставці
та дізнатися більше про життя і творчість генія із запропонованої літератури.



Немає коментарів:

Дописати коментар