понеділок, 24 жовтня 2016 р.


СУТО ЛІТЕРАТУРНІ РОЗСЛІДУВАННЯ



Квест! Гра, яка захоплює,інтригує, дає можливість гарно провести час. Напевно важко знайти людину, яка хоч раз не спробувала свої сили в цьому лабіринті хитромудрих таємниць та головоломок.

     Перенести книжковий світ в ігровий спробували і ми, розробивши власний детективно-літературний квест "Докопатися до істини ніколи не пізно".



Запрошуємо всіх знавців авантюрних романів і фанатів детективних історій до юнацького абонементу. Своє розслідування веде геніальний сищик, володар ідеально відпрацьованого дедуктивного методу, засновник власного літературно-детективного агенства - Шерлок Холмс. Разом з командою однодумців: амбіціозним, ексцентричним - Ніро Вульфом; аристократичним, інтелігентним - Ерестом Фандоріним; мудрим поліцейським - комісаром Мегре; егоцентричним інтелектуалом Еркюлем Пуаро; блискучою майстринею психології - міс Марпл і чоловіком з непримітною зовнішньостю, але гострим розумом - отцем Брауном, Ви можете відправитись на розкриття однієї заплутаної і давно забутої справи...





Для винесення вироку злочинцю і розкриття його злочину потрібно знайти докази, які знаходяться в потаємній кімнаті, ключ до якої Вам і потрібно знайти на нашій квест-карті.
Потрібна логіка, інтуїція і ще трохи везіння, щоб швидко відгадувати загадки і звертати увагу на потрібні орієнтири.




Правильно підібраний код дає можливість докопатися до істини і дізнатись, хто ж таки цей літературний злочинець.


Книги з пригодами наших блискучих сищиків-детективів, що поряд експонуються на нашій виставці будуть слугувати Вам підказкою. Спробуйте свої інтелектуальні здібності і гарантовано отримайте нагороду. Приходьте, не пропустіть можливість цікаво провести свій час в нашій бібліотеці, отримавши гарний настрій, яскраві емоції а ще шанс реально оцінити свої літературні пізнання.








x

Немає коментарів:

Дописати коментар