понеділок, 20 лютого 2017 р.


 Ці книги читає весь світ

Є книги, яким не підвласний час. І це не просто книги, це шедеври до яких читачі повертаються знову і знову, щоб зустрітися з улюбленими персонажами, відчути знайомі емоції, відкрити нові враження на сторінках вже прочитаних творів.

Ювілей книги - гарний привід згадати, перечитати, або навіть прочитати романи, які стали вже світовою класикою. Він може бути невеликим, а може мірятися століттями. 

Визначні дати великих творінь письменників не могли залишитися непоміченими і для нашої бібліотеки. "Ці книги читає весь світ", саме під такою назвою на юнацькому абонементі експонується виставка-мозаїка, яка познайомить вас з книгами-ювілярами 2017 року. 



Наймолодшою за роком видання книгою, що знаходиться на виставці є роман "Я, Богдан"(35 років) - найвище досягнення Павла Загребельного в історичній прозі.


Справжнім рекордсменом стала книга казок братів Грімм (205 років), на яких виросло не одне покоління читачів.



Цікаві факти та подробиці з історії написання цих геніальних творів стануть для вас справжнім літературним відкриттям.




І не важливо, який вік має книга, її зміст з роками не втрачає своєї актуальності і кожна з них заслуговує на вашу увагу,особливо у свій святковий рік. Тож зробіть подарунок книзі - прочитайте її!






Немає коментарів:

Дописати коментар