вівторок, 7 лютого 2017 р.

"Love - гаджет"

   День закоханих - довгоочікуване свято для тих, у кого в серці живе любов. Дівчата та хлопці починають готувати привітання та подарунки для своїх коханих задовго до 14 лютого. Є подарунки, які не обов'язково купувати, але цінуються вони дуже дорого. Це увага, любов і ласка. Навіть недорогу дрібничку можна подати так, щоб в очах коханого заграв промінець щастя.
 Ви замислилися, що ж можна подарувати своїй коханій людині в найромантичніше свято? В цьому вам допоможе наша книжкова виставка "Love - гаджет", яка пропонує як традиційні, так і креативні ідеї для привітання.


 







Хто ж із нас не любить смачненьке? 14 лютого - відмінний привід побалувати коханого ласщами і продемонструвати йому свої кулінарні здібності.


Якщо ви талановиті, то завжди можна порадувати свою половинку улюбленою піснею у власному виконанні. Якщо ж голосу немає, то можна продекламувати вірші про найпрекрасніше почуття у світі.



Для сучасної молоді, яка сьогодні майже не випускає з рук мобільного телефону, ми підготували висловлювання видатних людей про кохання, котрі можна відправляти як SMS-повідомлення.


 А відчути всю глибинну красу прекрасних почуттів, вам допоможуть історії, які стали майже синонімом до слова "кохання".


 То ж у виборі привітання все залежить тільки від вас. 


Фантазуйте та слухайте своє серце!!! І тоді, ми впевнені, ваше освідчення не залишиться без відповіді. Бажаємо вам щастя і любові!

Немає коментарів:

Дописати коментар