суботу, 28 вересня 2019 р.

«10 біографій, що змінюють життя»

Життя будь якої людини - це унікальна і неповторна історія. Що вже говорити про видатних, талановитих, яскравих і знаменитих? Адже завдяки їх прикладу ми надихаємося на великі справи, мотивуємося їх життєвим досвідом і прагнемо до пізнання.Більш докладно і змістовно розповість про це наша виставка «10 біографій, що змінюють життя», яка нещодавно почала експонуватися на юнацькому абонементі. 





Всі ці люди опинилися на вершині слави, але важко уявити, через які терни вони пробивалися до успіху. Їхні життєві історії є яскравим прикладом того, що неможливе- можливо. Варто лише вірити в свою мрію і робити все для її здійснення…




Стів Джобс – сильна людина, талановитий бізнесмен, один із перших зрозумів, щоб домогтися успіху в 21 столітті, потрібно з’єднати креативність і технології.



Стівен Гокінг – історія нескінченної перемоги духу над власним тілом. Геніальний вчений-астофізик в інвалідному візку, який прожив не тільки справжнє повноцінне життя, а ще й став всесвітньовідомим винахідником. 



Нік Вуйчич – людина народжена без рук і ніг, але яка змогла не просто реалізувати себе в житті, але й надихнути своїм прикладом мільйонам людей на життя без виправдань. Прочитайте його історію, і ви зрозумієте життя прекрасне.





 Якщо ви вирішили стати письменником, то поради «короля жахів» («Як писати книги») будуть доречними для перших кроків вашого літераторства.




Як казав Черчілль: «Політик повинен уміти передбачити, що станеться завтра, через тиждень, через місяць і через рік. А потім пояснити чому це не сталося».

І це тільки незначна частина тих, чиїми мотивуючими біографіями зачитуються наші користувачі. 














Тож, якщо ви відчуваєте поштовх до змін власного життя, завітайте до юнацького відділу, нам є чим вас надихнути і що запропонувати. Бажаємо великих звершень і успішних починань!

Немає коментарів:

Дописати коментар