вівторок, 27 вересня 2016 р.

Осінній настрій: "Каскад читацьких емоцій"



Осінь - ідеальний сезон для читання. Сезон затяжних вечорів, теплої ковдри, гарячого чаю і цікавої книги.
Незважаючи на велику кількість улюблених романів, хочеться чогось особливого... А осінній настрій він примхливий. Коли нам весело чи сумно, легко на душі чи навпаки неспокійно, хочеться прочитати "свою" книжку. А ось яку?


Ми запропонували нашим користувачам поділитися своїми бурхливими емоціями, враженнями та почуттями від прочитаної книги з іншими на виставці "Каскад читацьких емоцій".
Щоб кожен зміг відчути те найважливіше, що ховається між рядками: відчуття оновлення і свободи, спрагу пригод, нескінченність простору, часу, життя...весь світ перед тобою.



Романтична натура, яка мріє про вічну і взаємну любов напевно знайде для себе, щось своє, індивідуальне за розділами "Кохаю! Кохаю! Кохаю!", "Хочеться відпочити".



Таємниці, інтриги, динамічна зміна подій, розслідування..."Коли зашкалює адреналін"


Похмурий настрій налаштовує на щось містичне, загадкове..."Думками швидше часу", "Коли я сумую".



Маємо надію, що саме така рекомендація стане комусь у нагоді, адже вчасно прочитана книга взмозі змінити навіть ціле життя.
А ось осінь...барвистість опалого листя в поєднанні з прохолодними променями останнього сонечка якнайкраще налаштовують на відчуття прекрасного, романтичного.
Читайте з насолодою, гарного всім настрою!

Немає коментарів:

Дописати коментар