понеділок, 6 травня 2019 р.

Дитяче серденько - живи!

"Серце до серця" — благодійна акція Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця", що проходить кожного року, починаючи з 2006 р.
Цього року кошти збиралися  з метою придбання кардіологічного обладнання, яке буде встановлене у Кременчуцькому пологовому будинку.



Юнацький відділ центральної міської бібліотеки для дорослих теж долучився до благодійної акції. На протязі місяця кошти збиралися безпосередньо в бібліотеці, а 4 травня бібліотекарі відділу взяли участь у заключному заході акції, що був присвячений підведенню підсумків акції і проходив у Придніпровському парку.




Для всіх бажаючих був проведений майстер-клас по виготовленню сердечок, які можна було вважати і символом акції і практично використовувати потім  як книжкову закладку. Від бажаючих не було відбою і бібліотекарі не встигали закінчити заняття з однією групою, як тут же вільні місця займали інші охочі.














Не зчулися як пролетіло дві години часу і з натрудженими до щему пальцями але з поповненою скринькою та згадкою про чудові посмішки задоволених дітей і з почуттям гарно виконаної справи залишили свою локацію. Маємо надію, що внесли свій посильний вклад в загальну добру справу. То ж : «Дитяче серденько – живи!»
























Немає коментарів:

Дописати коментар